Associació de Comerciants i Empresaris de Vila-seca

Associació de Comerciants i Empresaris de Vila-seca

Dani Legaz Fotógrafo

Dani Legaz Fotógrafo

Carrer del Tenor Josep Forasté, 5
43480 Vila-seca
Tel. 671031960info@danilegazfotografo.comVisitar website
Soc Soci

Dani Legaz Fotógrafo
  • Si estàs buscant capturar els moments més especials de la teva vida en fotografies personalitzades i d'alta qualitat, ets al lloc correcte. Estic especialitzat en la fotografia infantil i va ajudar les famílies a crear records duradors i divertits.
  • Al meu estudi, m'asseguro que cada sessió sigui completament personalitzada i única, perquè tinguis fotografies que realment representin la teva família i el teu estil de vida.
  • Per això crec que cada família es mereix una sessió de fotografia pensada per a ells, única per capturar aquests moments especials.
  • Des dels detalls més petits fins als moments més importants, sóc aquí per ajudar-los a crear records que atresoraran per sempre. La personalització és la clau per crear imatges que se sentin autèntiques i especials.
  • I el millor de tot, és que m'asseguro que la diversió sigui present a cada moment, perquè pugueu oblidar-vos d'aquesta càmera que dins d'un estudi tancat, resulta tan intimidant i gaudir del procés, per tenir així una experiència inoblidable. Et preocupa no saber què fer front a la càmera?
  • No et preocupis, al meu estudi et guiaré en tot moment perquè et sentis còmoda i relaxada i puguis gaudir de la sessió de fotos. M'encantarà ajudar-te a crear aquestes imatges que et faran somriure cada cop que les miris, i que sempre recordaràs amb afecte.

Horaris:
Dilluns, dimarts, dimecres, divendres de 16:30h. a 20:00h. Dijous de 10:00h. a 13:00h. i de 16:30h. a 20:00h.

Categoria:
Fotografia

Carregant...
x