Associació de Comerciants i Empresaris de Vila-seca

Associació de Comerciants i Empresaris de Vila-seca

Clínic Artigas i Pifarré

Clínic Artigas i Pifarré

Av. de Ramon d'Olzina, 19
43480 Vila-seca
Tel. 977 07 05 39artigas00@hotmail.comVisitar website

Clínic Artigas i Pifarré

La clínica dental Clinic VILASECA garanteix l´oferta més completa de tractaments de màxim nivell. La primera visita és gratuïta i els professionals del centre hi posen tota la dedicació necessària per obtenir un diagnòstic precís i definir un tractament adequat per a cada pacient i cada cas. 

Des del 2014 Clinic VILASECA és pionera en el tractament des d'un enfocament d'odontologia integral, estem especialitzats en implants, periodòncia, ortodòncia i estètica dental, entre d'altres tractaments. Disposem dels darrers dispositius i tècniques per aconseguir un gran confort en el tractament dels pacients.

La nostra clínica dental Vila-seca disposa del Segell de Qualitat DentalQuality®, que certifica que hem superat una sèrie de requisits orientats a oferir el més alt estàndard de qualitat al pacient. Aquest certificat garanteix que al nostre centre trobaràs un tracte personalitzat amb informació clara i honesta, pressupostos sense sorpreses i ajustat a les teves necessitats, un compliment legal estricte, protocols eficaços d'esterilització i desinfecció, així com un equip de professionals especialitzats i en contínua formació.

Categoria:
Odontologia

Carregant...
x